Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS | Codi | 19031201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 4.5 | 0 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
22 | 33 | 55 | |||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
10 | 10 | 20 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
2 | 20 | 22 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves pràctiques |
|
3 | 3 | 6 | |||||
Proves de Desenvolupament |
|
3 | 0 | 3 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
3 | 3 | 6 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |