Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
INTRODUCCIÓ A L'ENOLOGIA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | INTRODUCCIÓ A L'ENOLOGIA | Codi | 19031208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Coneixer la composició del raïm i del most | A4 A27 |
||
Coneixer les actuacions prefermentatives i la bioquímica de la fermentació alcohólica i malolàctica | A12 A17 A18 A25 |
B1 B3 |
|
Coneixer els microorganismes que intervenen en el procés de vinificació | A12 A17 A25 |
B1 B3 B9 |
C4 |
Coneixer els diferents mètodes de vinificaciói entendre la raó dels processos | A17 A18 A25 |
B1 B7 |
C1 |
Aprendre a analitzar les diferents situacions que es poden donar durant el procés de vinificació | A6 A18 A24 A27 A41 |
B2 B3 B8 |
C4 C5 |
coneixer els anàlisis basics per seguir el control d'una vinificació | A6 A27 |
B8 |
C4 |