Enologia (2003) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2006_07 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Codi | 19042211 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Presentacions / exposicions | Avaluar el treball exposat pel alumne | 30% | |
Proves de Desenvolupament | Preguntes de desenvolupar un tema del temari | 30% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Preguntes de definició curtes de diferents conceptes del temari | 20% | |
Proves objectives de tipus test | Preguntes tipus test sobre la materia del temari | 10% | |
Altres | Actitud en les classes teòriques i pràctiques |
10% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||