Enologia (2006) |
Assignatures |
BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 195131103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
13.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Presentacions / exposicions | Presentació del treball realitzat durant les pràctiques de laboratori. | 10% | |
Proves objectives de tipus test | Preguntes tipus test sobre el temari. Imprescindible aprobar aquest item per superar l’assignatura. | 30% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Preguntes curtes de raonament concret. Imprescindible aprobar aquest item per superar l’assignatura. | 30% | |
Proves de Desenvolupament | Preguntes llargues sobre el temari. Imprescindible aprobar aquest item per superar l’assignatura. | 30% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||