Guia docent Escola Universitària d`Infermeria |
català |
Infermeria (2002) |
Assignatures |
NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA | Codi | 18031018 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Troncal | Primer | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Resolució de problemes, exercicis | Exercicis individuals o en grup, tant presencials com dirigits per la professora. | 10% | |
Treballs | - Valoració de l’alimentació d’una persona sana i/o de la família. Disseny d’una dieta saludable. - Treball en petit grup (5 persones) sobre un tema/ aspecte nutricional actual) Data lliurament d'ambdòs treballs: 29 de novembre. |
30% | |
Presentacions / exposicions | Exposició del treball sobre un tema/ aspecte nutricional actual (desembre). | 10% | |
Proves objectives de tipus test | 3 proves objectives sobre els conceptes desenvolupats a classe. Les dates són: 28 de setembre, 30 d'octubre i 27 de novembre en horari de classe. | 50% | |
Altres | OPCIONAL: Aportacions de materials i informació sobre els continguts que es van treballant a l'aula. |
Fins 1 punt i és opcional per millorar la nota |
|
Altres comentaris i segona convocatòria | |||