Enologia (2006) |
Assignatures |
CULTURA VITIVINÍCOLA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2007_08 |
Assignatura | CULTURA VITIVINÍCOLA | Codi | 195131107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
4.5 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Coneixement de les principals regions productores de vi de tot el mon, de les seves característiques productives i de les tipologies del vin produits. | AC1 |
||
Coneixement de les implicacions sobre la salut del consum de vi. | AC1 |
||
Coneixement de l'impacte mediambiental de l'industria vitivinícola i dels sistemes de depuració destinats a minimitzar l'impacte. | AC2 AP1 AP4 AP7 |
BC4 |
|
Conèixer la Història de la Viticultura i Enologia. | AC1 AC2 AC4 |
||
Identificar els compostos presents als vi i la seva relació amb la salut humana. | AC2 AR5 AR6 AR8 |
BC1 BC4 BC6 |
CC4 |
Coneixer les implicacions gastronòmiques del consum de vi. | AC3 AC4 AP8 |
BC4 BC6 |
|
Coneixer les implicacions econòmiques a nivell mundial del comerç del vi i els seus derivats. | AC3 AC4 AP4 AP5 AP6 AP8 |
BC2 BC4 BC5 BC12 |
|
Coneixer el treball d'enoleg i el seu reconeixement social i legal a l'Estat espanyols i la Unió Europea. | AC1 AC2 AC4 AP2 AP4 |
BC2 BC3 BC6 BC7 BC8 BC16 |
CC5 |
Coneixer les principals regions vitivinícoles | AC1 AC2 AC3 AC4 AP5 AP6 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC5 BC6 BC7 |
CC1 CC5 |