|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2008_09 |
Assignatura |
ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS |
Codi |
195131217 |
Ensenyament |
|
Cicle |
2on |
Descriptors |
Crèd. |
Tipus |
Curs |
Període |
3 |
Optativa |
|
Únic anual
|
Modalitat i llengua d'impartició |
|
Prerequisits |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química
|
Coordinador/a |
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS | |
Adreça electrònica |
francisco.lopez@urv.cat montserrat.poblet@urv.cat mjesus.torija@urv.cat
|
Professors/es |
LÓPEZ BONILLO, FRANCISCO | POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT | TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
Estudi del procés d'elaboració del vinagre tant des d'un punt de vista microbiològic com tecnològic |
|