Enologia (2003) |
Assignatures |
LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS | Codi | 19042209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Explicació dels continguts teòrics |
Fòrums de discussió | Debat sobre els aspectes teòrics i pràctiques explicats a classe |
Treballs | Aplicació pràctica els continguts impartits a classe |