Enologia (2003) |
Assignatures |
LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 | |||||||||||||||||
Assignatura | LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS | Codi | 19042209 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||||||||||||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
||||||||||||||
Impartició | Modalitat per grup d'activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | olga.busto@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | ||||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||||||||
|