Enologia (2003) |
Assignatures |
MICOLOGIA VITIVINÍCOLA |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | MICOLOGIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19042212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Apendre les característiques principals de cadescun dels grups taxonòmics on es classifiquen els diferents fongs. | A1 |
B1 |
C5 |
Saber reconèixer les característiques morfològiques dels fongs més importants pel sector vitivinícola. | B1 |
C5 |
|
Conèixer el perquè els fongs són capaços de produïr malaties i les característiques generals dels fongs patògens més importants per a la vinya. | A1 |
B1 |
C5 |
Conèixer els criteris per a saber diferenciar fongs fitopatogens de fongs purament colonitzadors de diferents substrats | A1 |
B1 B2 B3 |
C5 |
Apendre les tècniques bàsiques per a l’aïllament de fongs a partir de diferents substrats. | A1 |
B2 B4 |
C5 |
Apendre les tècniques bàsiques per a l’estudi in vitro dels fongs. | A1 |
B2 B3 B4 |
C5 |