Biotecnologia (2005) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2008_09 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 19052231 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Yousef, A.E.; Carlstrom, C, . Microbiología de los alimentos: manual de laboratorio, Acribia, Zaragoza. 2006 Madigan, M. T.; Martinko, J. M.; Parker, J. Brock, Biología de los microorganismos, Ed. Prentice Hall, Madrid, 2003 Roberts, D; Hooper, W.; Greenwood, M. , Microbiología práctica de los alimentos. Métodos para el examen de los microorganismos de los alimentos de interés para la salud pública. , Acribia, Zaragoza, 2000 ICMSF, . Microorganismos de los alimentos: Análisis microbiológico en la gestión de la seguridad alimentaria. Vol VII, Acribia, Zaragoza, 2004 Forsythe, S. J. , Higiene de los alimentos. Microbiología y HACCP, Acribia, Zaragoza, 2002 Doyle, M. P., Beuchat L. R., Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers, , 2007 |
Complementària |
Alexopoulos, C. J.; Mims, C. W., Introducción a la micología, Ed. Omega, Barcelona, 1985 Gállego Berenguer, J., Manual de parasitologia: morfologia i biologia dels paràsits d'interès sanitari, Edicions Universitat de Barcelona, Barcelona, 2001 Joklik, W. K. [et al.], Microbiología de Zinsser, 20ª ed. Editorial Médica Panamericana, Madrid, 1994 |