Tipus A
|
Codi |
Competències Específiques |
|
Comú |
|
AC1 |
Correcta visió, comprensió i coneixement del món del vi i del seu entorn mediàtic. |
|
AC4 |
Coneixement ampli de la realitat vitivinícola mundial. |
|
Professionalitzador |
|
AP1 |
Perfecta capacitació per incorporar-se productivament a l’equip de gestió econòmica d’un celler. |
|
AP2 |
L’assessorament en afers legals, econòmics i financers. |
|
AP4 |
Coneixements amplis en la normativa i legislacions vitivinícoles europees i mundials. |
|
Recerca |
Tipus B
|
Codi |
Competències Transversals |
|
Comú |
|
BC6 |
Actuar amb un esperit crític i responsable. |
|
BC7 |
Considerar l’ètica i la integritat intel•lectual com a valors essencials a la pràctica professional. |
|
BC13 |
Planificació i organització. |
|
BC16 |
Presa de decisions. |
Tipus C
|
Codi |
Competències Nuclears |
|
Comú |