Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
ALIMENTS I NUTRICIÓ |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | ALIMENTS I NUTRICIÓ | Codi | 19031101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició dels continguts de l'assignatura |
Pràctiques a laboratoris | Anàlisi de greixos als aliments Anàlisis de sucres als aliments Interpretació d'informació nutricional present a diferents aliments Avaluació nutricional de la dieta d'un dia |