Codi |
|
A1 |
Conèixer i utilitzar els conceptes fonamentals de càlcul, mètodes numèrics i geometria. |
A7 |
Conèixer els conceptes bàsics de mecànica, electricitat, termodinàmica i mecànica de fluids, i plantejar i resoldre problemes bàsics aplicats a les indústries agroalimentàries. |
A9 |
Conèixer els elments de normalització i simbologia de representació gràfica. |
A19 |
Coneixements de materials, i aspectes de disseny funcional, racional i higiènic de la indústria agroalimentària. |
A20 |
Conèixer les bases de disseny de naus industrials i saber dissenyar línies d'elaboració i sistemes auxiliars. |
A21 |
Planificar, dirigir i executar un projecte de construcció d'una indústria agroalimentària, sabent adequar sistemes elèctrics, necessitats frigorífiques i de calefacció i instal.lacions d'aigües i desaigües. |
A23 |
Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés. |
A26 |
Conèixer les bases per a l'automatització y control de processos industrials, així com també la instrumentació associada. |
B2 |
Resoldre problemes de forma efectiva. |
B3 |
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. |
B4 |
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. |
B5 |
Treballar de forma col·laborativa. |
B12 |
Presa de desicions. |
B13 |
Capacitat innovacora, emprenedora i d'adaptació a les noves situacions. |
C2 |
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. |
C4 |
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. |