Enologia (2003) |
Assignatures |
LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS | Codi | 19042209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Fòrums de discussió | Participació en els fòrums de discussió plantejats sobre els continguts de l'assignatura | 10% | |
Treballs | Lliurament dels treballs encomanats al llarg del curs i avaluació del seu contingut | 50% | |
Proves pràctiques | Elaboració de l'informe preceptiu de les pràctiques plantejades i desenvolupament correcte de les mateixes | 40% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||