Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I | Codi | 19214111 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1er | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||
Treballs |
|
Informe de les pràctiques | 5% | |||||||
Proves orals |
|
Presentació del treball realitzat durant les pràctiques de laboratori. | 5% | |||||||
Proves objectives de tipus test |
|
Preguntes tipus test sobre el temari. | 30% | |||||||
Proves mixtes |
|
Preguntes tipus test i/o curtes sobre el temari | 30% | |||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Preguntes curtes de raonament concret. | 30% | |||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||