Enologia (2006) |
Asignaturas |
Primer Curso | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
195131101 | COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI | Único anual |
Obligatoria | 4.5 | |
195131102 | BIOLOGIA DE LA VINYA | Único anual |
Obligatoria | 6 | |
195131103 | BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Único anual |
Obligatoria | 13.5 | |
195131104 | VITICULTURA | Único anual |
Obligatoria | 9 | |
195131105 | ENOLOGIA GENERAL | Único anual |
Obligatoria | 12 | |
195131106 | ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC | Único anual |
Obligatoria | 7.5 | |
195131107 | CULTURA VITIVINÍCOLA | Único anual |
Obligatoria | 4.5 | |
195131108 | ANGLÈS I | Único anual |
Obligatoria | 3 | |
195131110 | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Único anual |
Obligatoria | 30 | |
Segundo Curso | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
195131109 | SCIENTIFIC COMMUNICATION | Único anual |
Obligatoria | 3 | |
195131111 | TREBALL DE FI DE MÀSTER: ESTADA PROFESSIONAL EN EMPRESA | Único anual |
Obligatoria | 30 | |
Optativa | |||||
Código | Nombre | Periodo | Tipo | Cr.totales | |
195131201 | COMPTABILITAT, ÀNALISI COMPTABLE I FINANCER | Único anual |
Optativa | 4.5 | |
195131202 | DIRECCIÓ I ORGANITZACIÓ D'EMPRESES | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131203 | GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131206 | ANÁLISIS SENSORIAL APROFUNDIT | Único anual |
Optativa | 4.5 | |
195131207 | NORMATIVA I LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA | Único anual |
Optativa | 4.5 | |
195131209 | TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131210 | NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131212 | LA INVESTIGACIÓ EN ENOLOGIA A L'ESTAT ESPANYOL | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131214 | SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA | Único anual |
Optativa | 5 | |
195131216 | TREBALL DE FI DE MÀSTER | Único anual |
Optativa | 30 | |
195131223 | BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLÒGICS | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131217 | ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131224 | BACTERIS LÀCTICS I FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131220 | TÈCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131222 | TÈCNIQUES MOLECULARS D'ANÀLISI I CONTROL MICROBIOLÒGIC | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131219 | COMPOSTOS FENÒLICS, POLISICÀRIDS I PROTEÏNES DEL VI | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131221 | LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131225 | ORIENTACIÓ PROFESSIONAL I CIUTADANIA | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131226 | SEMINARI CIENTÍFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA | Único anual |
Optativa | 3 | |
195131227 | DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADÍSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA | Único anual |
Optativa | 3 | |