|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2010_11 |
Assignatura (*) |
NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA |
Codi |
18031018 |
Ensenyament |
|
Cicle |
1r |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
|
6 |
4.5 |
1.5 |
Troncal |
Primer |
Primer
|
Impartició |
Modalitat per grup d'activitat |
Idioma d'impartició, horaris i dates d'examen
|
Prerequisits |
|
Departament |
Infermeria
|
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica |
|
Professors/es |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
L’assignatura de Nutrició i Dietètica en Infermeria pretén proporcionar a l’alumne les bases i les eines necessàries per a què conegui l’alimentació habitual de l’ésser humà, quina és la dieta saludable adient als canvis que li esdevenen al llarg de la vida, com fer les modificacions precises en l’alimentació i ser capaç de motivar a la persona per fer la dieta corresponent al seu estat de salut.
Avui en dia les principals malalties relacionades amb la nutrició –malalties cardiovasculars, càncer i diabetis junt amb les malalties respiratòries cròniques– són responsables de la meitat de les morts que esdevenen en tot el món i afecten a les persones al llarg del cicle vital. El professional d’infermeria té un paper fonamental dins de la societat actual com a promotora d’una alimentació adequada amb l’objectiu de millorar el nivell de salut individual i col·lectiva.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant,
en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta
a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per
poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre. |
|
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |