Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
ALIMENTS I NUTRICIÓ |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ALIMENTS I NUTRICIÓ | Codi | 19031101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Comprendre taules de composició d'aliments | A1 A4 A5 A11 A16 A17 A18 A22 A25 A27 A39 |
B1 B4 |
C2 |
Identificar els diferents tipus de nutrients i la seva presència als aliments | A3 A4 A27 A39 |
B1 B2 B3 |
C2 C4 |
Desenvolupar un criteri nutricional en els hàbits alimentaris | A3 A4 A5 A11 A27 A39 |
B1 B2 B3 B4 B12 |
C2 C4 C5 |
Conèixer els aliments més habituals i la seva composició | A3 A4 A18 A19 A22 A27 A39 |
B2 B4 B11 |
C2 C3 C4 |
Saber quantificar les necessitats nutricionals i compensar dietes | A1 A3 A4 A5 A6 A9 A11 A16 A18 A22 A27 A39 |
B1 B2 B3 B4 B5 B12 |
C2 C4 C5 |