Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | Codi | 19031204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 3 | 3 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Es valorarà la assistencia i participació a clase | Sense % | |
Pràctiques a laboratoris | Assitencia obligatoria | 20% | |
Presentacions / exposicions | Seminaris amb presentació escrita i oral de temes d'actualitat relacionats amb l'assignatura | 30% | |
Treballs | Informe final de pràctiques. | Inclosa dintre del 20% de Pràctiques de laboratori | |
Proves de desenvolupament | esquemes i preguntes sobre els temes teòrics. | Total proves 50% | |
Proves objectives de preguntes curtes | esquemes i preguntes sobre els temes teòrics. | Total proves 50% | |
Proves pràctiques | Problemes, esquemes i preguntes sobre els temes pràctics. | Total proves 50% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||