Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA | Codi | 19214109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A4 | Controlar el sistema productiu de la matèria primera integrant els coneixements d’edafologia, climatologia i viticultura. | |
A7 | Ser capaç de fer produir i recol•lectar raïm de qualitat en funció del tipus de producte buscat i dels imperatius reglamentaris. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B1 | Aprendre a aprendre. | |
B3 | Aplicar el pensament crític, lògic i creatiu, demostrant capacitat d’innovació. | |
B4 | Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa. | |
B7 | Tenir sensibilització en temes mediambientals. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
C3 | Gestionar la informació i el coneixement. |