Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS | Codi | 19031103 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 1.5 | 3 | Obligatòria | Segon | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Introducció | Sistemàtica de l’anàlisi físico-química. Procés Analític. Mètodes oficials (C.E.E. i A.O.A.C.) |
Aigua | Estructura i Propietats. Activitat de l’aigua i estabilitat dels aliments. Mètodes d’anàlisi |
Glúcids | Tipus i Estructura. Propietats funcionals i estabilitat dels aliments. Mètodes d’anàlisi |
Lípids | Tipus i Estructura. Propietats funcionals i estabilitat dels aliments. Mètodes d’anàlisi |
Proteïnes | Tipus i Estructura. Propietats funcionals i estabilitat dels aliments. Mètodes d’anàlisi |
Matèria Mineral | Distribució i Propietats Funcionals. Mètodes d’Anàlisi d’elements minerals |
Additius | Fncions i Classificació. Mètodes d’anàlisi d’additius |