Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) |
Assignatures |
PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS | Codi | 19031201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 4.5 | 0 | Optativa | Primer |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Conèixer les estructures químiques dels principal tipus de productes utilitzats en la protecció de les collites. | A13 |
B1 B3 B4 B8 |
C2 C4 |
Relacionar l'estructura amb el mode d'acció i la seva transformació en el medi ambient. | A13 |
B1 B4 B5 B8 |
C2 C4 |
Conèixer els diferents tipus d'additius alimentaris, el seu mode d'acció i els possibles problemes que poden presentar | A27 |
B1 B4 B11 |
C2 C4 |