Enologia (2003) |
Assignatures |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Codi | 19042101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
6 | 4.5 | 1.5 | Obligatòria | Segon | Primer |
Continguts | Atenció personalitzada | Avaluació |
Fonts d'informació |
Bàsica |
Giralt, Emili, Empresaris, nobles i vinyaters. 50 anys de recerca històrica, col•lecció Honoris Causa. Ed. Universitat de València, 2002 Cavazzani, Nereo, Fabricación de vinos espumosos, Ed. Acribia, 1989 Viader, Ramón, Manual de control de calidad, , Saracco, Carlo, Produzione dei vini spumanti e frizanti, Ed.Edagricole, 1987 De Rosa, Tullio, Tecnologia de los vinos espumosos, Ed. Mundi-Prensa, 1990 |
Complementària |
, Revistes especialitzades: Le vigneron champenois., , , www.champagne.com, , , www.crcava.es, , |