Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ANÀLISI SENSORIAL II |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | ANÀLISI SENSORIAL II | Codi | 19214116 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A7 |
Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions. | |
A9 |
Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions. | |
A10 |
Disposar de la capacitat d'associar percepcions sensorials amb composició del producte a fi i efecte de modificar processos, catalogar qualitats i comunicar sensacions. | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura | |
B4 |
Analitza les seves limitacions i possibilitats per desenvolupar la seva tasca/treball | |
B5 |
S’ interessa per la importància de l’activitat que es desenvolupa en el grup | |
B6 |
Analitza, valora i respon de manera adequada a les preguntes que se li formulen en una presentació oral | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |