Enologia (2006) |
Assignatures |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA | Codi | 195131221 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | Pes | ||
Sessió Magistral | Grau de participació a classe per part dels alumnes | 15 % | |
Presentacions / exposicions | Presentació i debat d'un article científic | 20 % | |
Debats | Participació en els debats i discussions generades a classe | 15 % | |
Treballs | Revisió bibliogràfica / Hipòtesis de treball i planificació d'un experiment |
15 % |
|
Proves objectives de preguntes curtes | Resposta a preguntes curtes que mostrin el grau de comprensió dels conceptes donats durant el curs. | 25% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||