Enologia (2010) |
Assignatures |
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS | Codi | 19605201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 2 | 4 | |||||
Sessió Magistral |
|
6 | 7.5 | 13.5 | |||||
Debats |
|
7.5 | 11.25 | 18.75 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
7.5 | 11.25 | 18.75 | |||||
Seminaris |
|
5 | 5 | 10 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves orals |
|
1.5 | 1.5 | 3 | |||||
Proves de desenvolupament |
|
3 | 3 | 6 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |