Guia docent Facultat de Lletres |
català |
Comunic. Política, Instit. i Corpor. en Entorns de Crisi i de Risc (2010) |
Assignatures |
COMUNICACIÓ DE RISC: CIÈNCIA, TECNOLOGIA I SOCIETAT |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | COMUNICACIÓ DE RISC: CIÈNCIA, TECNOLOGIA I SOCIETAT | Codi | 12725106 | |||||
Ensenyament |
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Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Bauer M., Allum N., Miller S., What can we learn from 25 years of PUS survey research? Liberating and expanding the agenda, Public Understanding of Science (16), 2007 Belton P. S, Food, Science and Society: Exploring the Gap Between Expert Advice and Individual Behaviour, Springer, 2003 Bennett P., Calman K., Risk communication and public health, Oxford University Press, 1999 Bergeaud-Blackler F., Paola Ferretti M., More politics, stronger consumers? A new division of responsibility for food in the European Union, Appetite, 2006 Brossard D., Media, scientific journals and science communication: examining the construction of scientific controversies, Public Understanding of Science (18), 2009 Davies R. S., Constructing Communication: Talking to Scientists About Talking to the Public, Science Communication (29), 2008 Espluga J., Els debats socials de la biotecnologia, Papers de la Fundació (144), 2005 Frewer L., The public and effective risk communication, Toxicology Letters, 2004 Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología, Apuntes sobre los estudios de percepción social de la ciencia y la tecnología, , de Garine I., DIETA MEDITERRÁNEA Y ESTILO DE VIDA, VIII Congreso Internacional de Barcelona sobre la Dieta Mediterránea, 2010 Garrido F.J., Biotecnología, S.A. Una aproximación sociológica, Política y sociedad (39), 2002 González M, López Cerezo J., Luján J., Ciencia, tecnología y sociedad : una introducción al estudio social de la ciencia y la tecnología , Tecnos, 1996 Greiner A., Clegg Smith K., Guallar E., Something fishy? News media presentation of complex health issues related to fish consumption guidelines, Public Health Nutrition , 2010 Horlick-Jones T., The GM debate: risk, politics and public engagement, Routledge, 2007 Hornik R. , Public health communication: evidence for behavior change, Routledge, 2002 Houghton J., van Kleef E., Rowe G., Frewer L. , Consumer perceptions of the effectiveness of food risk management practices: A cross-cultural study, Health, Risk & Society, 2006 Lofstedt R., How can we Make Food Risk Communication Better: Where are we and Where are we Going?, Journal of Risk Research, 2006 Medina M., De la sociedad de la información y el conocimiento a la sociedad del riesgo: dilemas, impactos y retos de la cultura tecnocientífica, , Moreno C., Comunicar los riesgos. Ciencia y tecnología en la sociedad de la información, Biblioteca Nueva, 2009 Nelkin D., Selling Science: How the Press Covers Science and Technology, W.H.Freeman & Co Ltd, 1995 Parrott, Roxanne, Emphasizing "Communication" in Health Communication, The Journal of Communication 54 (4), 2004 Pérez Oliva, M., Expectativas de la salud en la sociedad mediática global, Humanitas. Humanidades médicas (45), 2009 Pitrelli N., The crisis of the “Public Understanding of Science” in Great Britain, Journal of Communication (2), 2003 Report of the Focus Workshops: European Federation of Biotechnology, Who should communicate with the public and how?, , 2003 Toby A. Ten Eyck, The media and public opinion on genetics and biotechnology: mirrors, windows, or walls?, Public Understanding of Science (14), 2005 Verbeke W. et alt, Consumer perception versus scientific evidence about health benefits and safety risks from fish consumption, Public Health Nutrition (8), 2005 |
Complementària | |