Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS | Codi | 20214124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Segon | Anual |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica de continguts |
Resolució de problemes, exercicis | Resolució de problemes tot simulant problemes reals. |
Pràctiques a laboratoris | Desenvolupar al laboratori diferents analítiques químiques necessàries pel correcte control de l’elaboració del vi. Per això caldrà buscar el protocol adequat la bibliografia, raonar la metodologia emprada i dur a terme l'anàlisi amb una mostra real. Les pràctiques impliquen portar al dia la llibreta del laboratori i entregar un informe final al finalitzar aquestes amb els resultats obtinguts i discussió dels mateixos |
Fòrums de discussió | Discussió a classe o a través de forums on-line de procediments analítics alguns dels quals es podran desenvolupar en el laboratori |
Pràctiques a través de TIC | Elaboració de diferents tasques (cerques bibliogràfiques, discussió d'algun treball, ressolució d'algun problema concret) tot utilitzant les eines TIC. |
Treballs | Treballs curts relacionats amb el temari |