Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Instituto Español Analistas Financieros, Curso de Bolsa y mercados financieros, , |
Felipe Gallego, Jesús, 1998. MANUAL PRÁCTICO DE RESTAURANTE, Ediciones Paraninfo S.A.,1ª ed., 11ª imp.(10/1998)JOHNSON / ROBINSON , 2008. El vino. Atlas Mundial, Aula Magna, 1ª ed. |
|
Complementària | |