Enologia (2010) |
Assignatures |
LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA | Codi | 19605212 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Descripció general dels continguts de l'assignatura. Descripció dels criteris d'evaluació. |
Sessió Magistral | Desenvolupament dels continguts de l'assignatura per part dels professors de l'assignatura id els professors invitats. |
Presentacions / exposicions | Exposicions d'articles científics per part dels alumnes: 15 minuts per a l'exposició del article, 5 minuts per debat i preguntes. Les exposicions seran de manera individual o en grups de 2 persones. |
Debats | Discussió i debats sobre articles científics presetnats pels alumnes. |
Treballs | Realització d'un treball de revisió bibliogràfica per part dels alumnes, sota la supervisió d'un tutor, sobre un tema relacionat amb les assignatures de Biotecnologia Enològica. Aquest treball s'entregarà per escrit i es farà una presentació oral davant d'un tribunal. |