Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | ECONOMIA I ORGANITZACIÓ INDUSTRIAL | Codi | 20214010 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Segon | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura: contingut, pla de treball i sistema d'avaluació |
Pràctiques a través de TIC | Realització d'activitats que requereixen l'accés a coneixement d'última generació (xarxa, bases de dades) i el desenvolupament de competències digitals (recerca i avaluació fons informació en línia) |
Sessió Magistral | Presentació dels continguts teòrics de l'assignatura |
Resolució de problemes, exercicis | Realització d'activitats que l'alumne realitza de manera autònoma i tutoritzada. |