Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Investigació en Enginyeria Química i de Processos (2011) |
Assignatures |
TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | TECNOLOGIES EMERGENTS PER A LA SOSTENIBILITAT EN LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS | Codi | 20665214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Coneix la relació entre els factors mediambientals i els tecnològics requerits en la innovació de productes i processos alimentaris. Coneix els principis de l'aplicació industrial de tecnologies emergents a la conservació i producció de productes tradicionals i nous aliments. Coneix els fonaments del control analític de processos i els seus usos en la indústria alimentària | AR8 |
BR1 BR8 BR9 |
CC4 |