Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Investigació en Enginyeria Química i de Processos (2011) |
Assignatures |
EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS | Codi | 20665215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
Recerca | ||
AR8 | A2.4 Sensibilització en temes mediambientals i socials. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
Recerca | ||
BR1 | B1.1. Comunicar i discutir propostes i conclusions en fòrums multilingües, especialitzats i no especialitzats, d'una manera clara i sense ambigüitats. | |
BR8 | B4.2. Aprendre de forma autònoma i amb iniciativa | |
BR9 | B5.1. Treballar de forma autònoma amb responsabilitat i iniciativa, en un context d'investigació i innovació. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |
Comú | ||
CC4 | Expressar-se correctament de manera oral i escrita en una de les dues llengües oficials de la URV. |