Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Enginyeria Ambiental i Producció Sostenible (2011) |
Assignatures |
EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | EINES PER AL DISSENY I PRODUCCIÓ SOSTENIBLE D'ALIMENTS ESTRUCTURATS | Codi | 20675202 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Food Product Design. An Integrated Approach.(2007) A.R. Linneman; M. A.J.S. van Boekel. Wageningen Academic Publishers, The Netherlands Food emulsions : principles, practices, and techniques (2005) D. J. McClements. CRC Press, cop. Boca Raton, Fla. Extrusión de alimentos : tecnología y aplicaciones, Robin Guy (2001)Zaragoza : Acribia, cop. 2001. T.P. Coultate. Food: the chemistry of its components. (4ª ed.). Cambridge: Royal Society of Chemistry, cop. 2002 H. D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle. Food Chemistry (3ª ed.). Springer, 2004 Owen R. Fennema. Química de los alimentos (3ª ed.). Acribia, 2010 |
|
Complementària | |
Extrusion cooking: technologies and applications (2001) R. Guy CRC Press; Cambridge, Eng. Woodhead, cop. Boca Raton. Encapsulation and controlled release technologies in food systems (2007) . J.M. Lakkis. Blackwell, Ames, Iowa Emulsion Science: Basic Principles, F. Leal-Calderon, J. Bibette, V. Schmitt (2007) Springer, New York, NY. Extruders in food applications, M.N. Riaz (2000) Lancaster, Pa : Technomic Pub. Co. Encapsulation and controlled release, D.R. Karsa, R. A.Stephenson (2005) Cambridge : Woodhead Publishing, cop. 2005.
|