Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | EXPERIMENTACIÓ EN MICROBIOLOGIA DE FERMENTACIONS | Codi | 19204225 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
Guió de Pràctiques de l'assignatura BRENNAN J.G. Food Processing Handbook. Wiley-VCH Verlag GmH & Co.KgaA. Weinheim (Germany). 2006 CARRASCOSA, A.V., MUÑOZ, R., GONZALEZ, R. Microbiología del Vino, AMV Ediciones, Madrid, 2005 SUAREZ, J.A. & B. IÑIGO, Microbiología enológica, Ediciones Mundi Prensa, Madrid, 1990 RIBEREAU-GAYON, P, DUBOURDIEU, D, DONECHE, B, LONVAUD, A, Traité d’oenologie. Microbiologie du vin, Ed. Dunod, Paris, 1998. (versión en Inglés, 2000) |
|
Complementària | |