Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS | Codi | 19214118 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Cavazzani, Nereo, Fabricación de vinos espumosos, Ed. Acribia, 1989 De Rosa, Tullio, Tecnologia de los vinos espumosos, Ed. Mundi-Prensa, 1990 Giralt, Emili, Empresaris, nobles i vinyaters. 50 anys de recerca històrica, col•lecció Honoris Causa. Ed. Universitat de València, 2002 Saracco, Carlo, Produzione dei vini spumanti e frizanti, Ed.Edagricole, 1987 Viader, Ramón, Manual de control de calidad, , |
Complementària |
, Revistes especialitzades: Le vigneron champenois., , , www.crcava.es, , , www.champagne.com, , |