Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19214120 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
S'avalaurà el desenvolupament de les pràctiques i capacitat de treballar en grup i un informe conjunt de pràctiques. Obligatorias. Elaboración de dosier de prácticas por parte de cada grupo al finalizar las mismas. | 0% | ||||||
Seminaris |
|
Exposición en clase un artículo relacionado con la microbiología y los alimentos. Grupos de 4-5 alumnos. Obligatorios. Se guarda la nota para la segunda convocatoria. |
20% | ||||||
Proves de desenvolupament |
|
- Examen teórico parcial: aproximadamente mitad de la materia de la asignatura. Eliminatorio de materia con nota igual o superior a siete. - Examen teórico final, 80 % de la nota: examen teórico de toda la materia de la asignatura para aquellos alumnos que no superaron el parcial y de la materia restante para aquellos que tuvieron nota igual o superior a siete en el parcial. |
80% | ||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Segona convocatòria: Nota de examen teòric + nota de seminaris (es guarda de la convocatòria anterior). Per a fer el promig entre la nota dels seminaris i la dels examens caldrà que la dels exàmens sigui igual o superior a 4/10. |