Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | CARACTERITZACIÓ I IDENTIFICACIÓ D'ORGANISMES VEGETALS | Codi | 19214204 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A6 |
Facilitar a l'alumne les eines que el capacitin per a l'interpretació d'articles científics Donar a conèixer a l'alumne el/s programa/es de processat de dades resultants de les tècniques d'identificació Facilitar a l'alumnat les estratègies que li facilitin l'interpretació de dades científiques | |
A10 |
Disposar de l'informació necessària per a coneixer les diferents tècniques d'identificació d'organismes vegetals (Vitis vinifera) Disposar de la capacitat de coneixer varietats i portaempelts Disposar dels coneixements necessaris per saber com es diferencien les varietats i els clons Disposar dels criteris adients per a coneixer les aptituds dels principals portaempelts i de les principals varietats | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B1 |
Adapta els objectius d’aprenentatge proposats pel professor/a Té una visió de conjunt de les diferents teories o metodologies d’una assignatura | |
B4 |
Pren decisions encertades mostrant seguretat i coherència i d’ acord amb una sistemàtica Decideix com gestiona i organitza el treball i el temps | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C3 |
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors | |
C4 |
Produeix un text oral ben estructurat, clar i eficaç Produeix un text escrit gramaticalment correcte |