Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20214101 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Dues proves de preguntes curtes sobre els continguts exposats en les sessions magistrals. | 60% | ||||
Proves pràctiques |
|
Encàrrec de predisseny d'una planta de procés. | 15% | ||||
Altres | Presentació de treballs escrits i orals per part dels alumnes relacionats amb els continguts més aplicats de l'assignatura. |
25% |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
En la segona convocatòria es farà una prova única de preguntes curtes sobre els continguts de les classes magistrals i es mantindrà la nota obtinguda de l'avaluació dels seminaris. |