Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
ENGINYERIA TÈRMICA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | ENGINYERIA TÈRMICA | Codi | 20214119 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Incropera, F.P.; DeWitt, D.P., Fundamentos de transferencia de calor, Prentice Hall; 4a Ed., Mèxic, 1999., Çengel, Y.A., Heat transfer: A practical approach, McGraw-Hill, 1998., |
Complementària | |