Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
VITICULTURA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | VITICULTURA | Codi | 19214107 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Nicolas Joly, Le vin du ciel à terre, 17 avril 2003, Sang de la Terre Jean Cordeau, Création d'un vignoble, 1998, Éditions Féret D. Jackson & D. Schuster, The production of grapes & wine in cool climates, 2001, Daphne Brasell Associates Ltd and Gypsum Press Guillaume Girard, Bases Scientifiques et technologiques de la viticulture, 2007, Europe Media Duplication SAS Ambrosi H., et al, Guide des cépages. 300 cépages et leurs vins, 1997, Ed. Eulgen Ulmer Boon, K.F. et. Al, Seasons of Change. A guide to succesful vineyard investment in a changing world, 1999, Primary Industries and Ressources, S.A Bourrié, B., Las carencias minerales de la viña, 1999, SADEF- Pôle Agro-Environmental d´Aspach. Aspach-le José Hidalgo Togores, Tratado de Enología. Tomo I, 2003, Mundi-Prensa Branas, J., Viticulture, 1974, Déhan Blouin, J. et G. Guimberteau, Maturation et Maturité des raisins, 2000, Éditions Féret Champagnol, F., Eléments de physiologie de la vigne et de viticulture générale, 1984, Saint-Gely-du-Fesc |
Complementària | |