Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II | Codi | 19214112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||
Activitats Introductòries |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Sessió Magistral |
|
28 | 33.6 | 61.6 | ||||||
Seminaris |
|
6 | 7.2 | 13.2 | ||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
28 | 33.6 | 61.6 | ||||||
Presentacions / exposicions |
|
1 | 1.4 | 2.4 | ||||||
Treballs |
|
1 | 1.4 | 2.4 | ||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
4 | 4.8 | 8.8 | ||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||
Proves mixtes |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
Proves de desenvolupament |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
Proves objectives de tipus test |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
Proves orals |
|
0.5 | 0 | 0.5 | ||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |