Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2012_13 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA | Codi | 19214213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||
Seminaris |
|
Participació als debats i a la discussió dels articles realitzats a classe (15%) Presentació d'un treball bibliogràfic sobre alguna aplicació enològica dels continguts de l'assignatura (30%) |
45% | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Presentació i discussió dels resultats obtinguts durant les pràctiques | 15% | |||||
Proves mixtes |
|
Prova objectiva de tipus test i/o preguntes curtes | 40% | |||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria serà un examen final on es demanarà el coneixement exhaustiu dels continguts del curs. |