2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A10
A11
B5
C3
8 17.6 25.6
Pràctiques a laboratoris
A10
A11
B5
C3
12 12 24
Seminaris
A10
A11
B5
C3
8 16 24
Atenció personalitzada
A10
A11
B5
C3
0 0 0
 
Proves mixtes
A10
2 0 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat