Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA DELS ALIMENTS | Codi | 19204228 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Pràctiques: obligatories. Elaboració de dosier de pràctiques per cada grup a la finalització de les mateixes. 20% de la nota final |
20% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Examen teórico de los temas expuestos en las sesiones magistrales y sesiones prácticas. Se promedia con la nota de prácticas con nota igual o superior a cuatro. 80% de la nota final | 80% nota final | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Se guarda la nota de prácticas para la segunda convocatoria. Limitado el uso de dispositivos de comunicación o de transmisión de datos durante la evaluación |