Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19204216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A10 |
Saber quins són els microorganismes alterans dels aliments, els indicadors de contaminació, els patógens que es transmeten pels aliments així com els implicats en aliments fermentats Entendre quins són els factors que influeixen en la supervivencia i creixement microbià i, conèixer les mesures de control d'aquests factors | |
A11 |
Disposar dels criteris necessaris per a decidir, entre les diferents tècniques convencionals i moleculars, la més adequada per les anàlisis d'aliments i el control d'higiene en les diferents etapes de producció d'aliments | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
B5 |
Contribueix a l’ establiment i aplicació dels processos de treball de l’ equip Amb la seva forma de comunicar i relacionar-se contribueix a la cohesió del grup | |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |
C3 |
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors |