Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19204216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1.- Microorganismes d'interès a la indústria alimentària | |
2.- Aspectes higiènic-sanitaris dels aliments. | 2.1. Neteja i desinfecció a la indústria alimentària 2.2. Principis generals dels sistemes de control microbiològic a la indústria alimentària |
3.- Control microbiològic dels aliments | 3.1. Mètodes ràpids de detecció i identificació microbiana |
4.- Conservació dels aliments | 4.1. Mètodes per a la conservació dels aliments. Alternatives als mètodes tèrmics. |