Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES | Codi | 19204216 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació dels diferents blocs temàtics de la assignatura |
Sessió Magistral | Exposició teòrica dels continguts |
Pràctiques a laboratoris | Aplicació de tècniques de control microbiològics als aliments |
Seminaris | Resolució de problemes, discussió d'articles divulgatius o científics i treballs sobre temes relacionats amb el temari. |
Atenció personalitzada | L’alumne pot fer les consultes que cregui convenients mitjançant cita prèvia amb el professor, o per correu electrònic. |