Enologia (2010) |
Assignatures |
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS |
Objectius d'aprenentatge |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS | Codi | 19605201 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Únic anual |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Objectius | Competències | ||
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a clarificació del most. | AR2 AR5 AR6 AR8 AC2 |
BC1 BC2 BC4 BC10 BC13 |
CC1 CC2 |
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a la destartarització del vi. | AR2 AR5 AR6 AR8 AC2 |
BC1 BC2 BC4 BC10 BC12 BC13 BC14 BC15 BC16 |
CC1 CC2 |
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a la estabilització tartàrica i protèica del vi. | AR2 AR5 AR6 AR8 AC2 |
BC1 BC2 BC4 BC10 BC11 BC12 BC13 BC14 BC15 BC16 |
CC1 CC2 |
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a la desmetalització del vi. | AR2 AR5 AR6 AR8 AC2 |
BC1 BC2 BC4 BC10 BC12 BC13 BC14 BC15 BC16 |
CC1 CC2 |
Aprofundir en el coneixement de les tècniques de separació líquid-solid aplicades al most i al vi. | AR2 AR5 AR6 AR8 AC2 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC5 BC6 BC10 BC12 BC13 BC14 BC15 BC16 |
CC1 CC2 |
Adquirir criteris pel desenvolupament de noves tecnologies. | AR1 AR2 AR3 AR4 AR5 AR6 AR7 AR8 AC2 |
BC1 BC2 BC3 BC4 BC5 BC6 BC7 BC9 BC10 BC11 BC12 BC13 BC14 BC15 BC16 |
CC1 CC2 CC4 CC5 |